Wijn Proeverij

Wijnproeverij

De mogelijkheden zijn eigenlijk onbeperkt. We hebben teveel keus in heerlijke wijnen om zo te kunnen zeggen: dat is de beste keus voor een geslaagde wijnproeverij! Wat doen we voor thema? Veel wit, meer rood of toch maar wat bubbels, oh nee toch maar lekkere rosé! Waar gaan we het doen bij u, bij ons of op locatie.

Ja wat zullen we gaan doen?

Na meestal een kort overleg met u, weten we precies wat, waar en in welke volgorde.

1 Ster: Doen we zuivere wijnen, meestal mono cepage met allemaal een eigen gezicht, b.v. Viognier, Pinot Noir, Chardonnay Grenache etc.

2 Sterren: Wijnen die meestal even wat meer hebben en dan denken we aan mooi houtgebruik, oudere stokken, steilere hellingen, reserva’s etc.

3 Sterren: Of gaan we all out, Grand Cru, Top Cuves, Gran Reserva, zwaar geouderd, etc. Mooier wordt het niet.

Keuze genoeg.

We hebben voldoende ervaring in het hosten van wijnproeverijen om hier een leuke, lekkere en desgewenst ook een leerzame ervaring van te maken. Zelfs voor de mensen met veel kennis valt er altijd nog genoeg te ervaren. Mensen die alleen een gezellige avond willen, ja dan laten we de wijn vrolijk vloeien. We zijn flexibel en houden ervan al iedereen het naar zijn zin heeft.

Bij iedere proeverij zorgen wij voor het brood Even de smaakpapillen rust geven. Wat altijd enorm wordt gewaardeerd zijn onze bijpassende hapjes. U kunt ervoor kiezen om het zo uit te breiden dat u tijdens de proeverij genoeg hapjes en gerechtjes krijgt dat u erna compleet voldaan bent, oftewel als een maaltijd. Hieronder vindt u een overzicht met de mogelijkheden.

 

 

De proeverij wordt pas definitief zodra de betaling is ontvangen. Wijzigingen, annuleringen moeten minimaal 48uur van te voren worden doorgegeven.

Comments are closed.